PKN
Protestantse Gemeente Callantsoog
 
Klokken van troost en hoop Klokken van troost en hoop
De kerkdiensten komen tot nader order te vervallen.
Op zondag 29 maart is er een korte viering te zien op de televisiezender Noordkop Centraal, waar Mw. Louise Kooiman zal voorgaan in de PG Schagen.. Ook via internet:  https://www.noordkopcentraal.nl/pg-28464-7-99242/pagina/tv.html 
 
Op internet kunt u  kerkdiensten vinden op 'kerkdienst gemist': https://kerkdienstgemist.nl

Ook is op de televisie NPO2 zondag om 9.20 uur een kerkdienst te zien. 

De sobere maaltijden gaan niet door.

Klokken van troost en hoop
Het Corona-virus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek, en velen sterven  er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moeten hun deuren sluiten. Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, roept de Raad van Kerken in Nederland op om de komende drie woensdagen m.i.v. woensdag 18 maart, van 19.00 - 19.15 uur de kerkklokken te luiden. Met deze 'klokken van hoop en troost' kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen. Ook roepen de kerken daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen. 
 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.